SKILT TIL ÆRESPORT | hjerte

kr.249,00kr.299,00

Unikt æresportskilt med et naturlige look – og som i den grad vil pryde en smuk æresport og derudover også være en mindeværdig gave til brudeparret.

Klassisk æresport skilt til

  • Bryllup
  • Kobberbryllup
  • Sølvbryllup
  • Guldbryllup
  • Diamantbryllup.

Bredde 37 cm

Højde 34 cm

Vælg mellem følgende materialer:

  • Birk
  • Eg
  • Valnød

Da dette produkt er et standard skilt, vil du ikke modtage et udkast inden gravering – det blot er navnene og dato/årstal som anføres i kommentar-feltet der anvendes.*

 

Varenummer (SKU): 1604 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Det at lave æresport er en gammel tradition, og en smuk måde at fejre brudeparret på. En del af traditionen er også at familie og venner samles dagen før bryllupsdagen og sammen laver og opsætter æresporten. Æresport kan i dag laves på mange måder og stadig have sit mindeværdige præg.

Det hjerteformet æresport skilt fra Frk. Hansens ide vil pryde enhver æresport med sit personlige og naturlige udtryk, og passer desuden også fint som ophæng i de mange forskellige hjerter udformet i jern.

Om æresport hjertet bruges til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup eller diamantbryllup, vil det altid være en særlig personlig gave til brudeparret, som efterfølgende kan gemmes eller hængs op.

Frk. Hansens ide designer og producere enkle og klassiske skilte til æresporten lige efter dit ønske – Specielle ønsker til opsætningen eller tekst, er du naturligvis velkommen til at ringe eller sende en mail på info@frkhansenside.dk.

Maskinen køre hver dag og i denne forbindelse vil der naturligvis være kort leveringstid.

Æresportskiltet produceres i både birk og eg fra bæredygtige producenter.

Træ er et naturligt og levende materiale, og der kan forekomme små overfladiske knaster og andre nuanceforskelle i produktet.

Produktet produceres desuden på eget værksted i Danmark og da det laserskæres kan der derfor forekomme en let brændt lugt, som dog aftager. På enkelte produkter kan der forekomme lette skygger fra laserskæringen.

Se mere her

Personliggjorte produkter er der ikke er retur- eller ombytningsret på, da det betragtes som en specialfremstillet vare.

Yderligere information

Vægt 0,580 kg
Hul 2 mm

,

Du kunne også være interesseret i...