Om frk. hansens ide

Frk. Hansens ide er en finurlig og kreativ virksomhed, der producere alt fra individuelle bordkort med navne til håndsyede julenisser. Vi laver bordkort med navn i mange forskellige materialer og varianter, og til både bryllupper, konfirmationer og andre festlige begivenheder.

En af dette års favoritter er vores servietringe i træ, skåret som julehjerter, juletræ og rensdyr.

Vi håber du vil gå op opdagelse i webshoppen, hvor du finder et stort udvalg af de håndlavede produkter,
som vi med stor fornøjelse gerne sender til dig.

 

Tid til kreativitet
Mange undersøgelser viser en forbedring i vores trivsel, hvis vi prioritere kreative aktiviteter. Vi behøver heldigvis ikke at være særlig talentfulde for at nyde godt af vores kreative aktiviteter.

En undersøgelse fra New Zealand viser at de dage, hvor deltagerne har været mere kreative, har de samtidig følt sig mere oplagte og entusiastiske. Desuden havde deltagerne haft en generel følelse af velvære på de dage, hvor de havde været mere opmærksom på deres kreative side.

Kom godt i gang med sjove krea kit eller mange af de andre kreative artikler, som du kan finde på Frk. Hansens ide.
Vi håber din kreative tid også bliver en hyggelig tid, enten alene eller med familie, venner, børn eller børnebørn.

En kreativ ildsjæl
Frk. Hansens ide er startet tilbage i 2007 af Rikke Hansen, som er en kreativ ildsjæl. Rikke drev i mange år Frk. Hansens ide som gavebutik i Rønde, men som efterfølgende er overgået til produktion af eget design.
Rikke tilbringer gerne mange timer på sit værksted for at udvikle nye håndlavede produkter
eller producere nogle af de mange bestillinger, som dagligt bliver sendt fra Frk. Hansens ide.

Frk. Hansens ide sælger primært sine egne designs via webshoppen, fra pop-up-åbent i værkstedet samt på messer og markeder.

Har du spørgsmål eller ønsker om specieldesin er du velkommen til at sende os en mail på info@frkhansenside.dk og så hører du fra os.

Ingen opgaver er for små

En stor dag skal fejres og for at gøre det mere overskuelig kan man lave festen som et tema.

TEMA
En ide til et tema til dagen kan f.eks. være naturen. Mulighederne er mange, brug det årstiden bringer og pynt lokale og borde med disse ideer.  Der kan supplere med f.eks. bordkort, menukort, stort velkomstskilt eller gæstebog lavet i birk- eller egefiner.

SPECIELLE ØNSKER
Forespørgsel på større mængder, specielle ønsker eller spørgsmål ang. produkter er du velkommen til at sende en mail til info@frkhansenside.dk