SERVIETRINGE HJERTE | 4 stk | flere varianter

kr.75,00kr.85,00

Denne hjerte servietring er en smuk og alsidig tilføjelse til enhver borddækning, uanset årstid eller anledning.

Hjerte servietringene kan bruges hele året og giver et festligt bord, som både er luksuriøst og eksklusivt.

Hjerte servietringen passer perfekte, om det er på julebordet eller på et romantisk bord.  Imponér dine gæster med denne anderledes servietringe.

Sæt med 4 stk.

Servietringene kan bestilles i følgende materialer:

  • Birk
  • Eg
  • Valnød

Spørgsmål til produkt, materiale eller andet, så send gerne en mail til info@frkhansenside.dk

Varenummer (SKU): 5003 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Med servietringe er det let at pynte et bord lidt ekstra til både små og store anledninger. Servietringe kan bruges hele året og giver lige det sidste stref til bordpynten. Uanset årstiden, kan du vælge klassiske og tidløse servietringe med enkle designs, der passer til enhver lejlighed. Disse servietringe er perfekte til hyggelige middage eller enkelte, intime sammenkomster, hvor du ønsker at tilføre et stref elegance til bordet.

Servietringe kan være mere end blot praktiske redskaber til at holde servietter på plads. De kan være bordpynt, der tilføjer et personlig og kreativt stref til din borddækning hele året rundt. Om det er en uformel frokost med venner eller en stor festlig begivenhed, kan servietringene hjælpe med at skabe et mindeværdig og smukt dækket bord. Se hele udvalget af servietringe HER

Produktet produceres på egen værksted i Danmark og da det laserskæres kan der derfor forekomme en let brændt lugt, som dog aftager.

På enkelte produkter kan der forekomme lette skygger fra laserskæringen.

Træ er et naturligt og levende materiale, og der kan forekomme små overfladiske knaster og andre nuanceforskelle i produktet.

Yderligere information

Materiale

Birk, Eg, Valnød

Du kunne også være interesseret i...