BORDKORT | RUND | flere varianter

kr.15,00kr.20,00

Giv festen et personligt præg med disse fine bordkort. Bordkortene personliggøres med navne og er derved helt unikke. Det runde bordkort passer perfekt til alt fra dåb, konfirmation, fødselsdag, bryllup reception eller bare til en afslappende sammenkomst.

Bordkortene skæres i forskellige materialer og med valgfri skrifttype, samt mulighed for evt. hul til senere ophæng.

Gæster har mulighed for at tage bordkortet med hjem, og enten bruge det i nøgleringen eller som minde om en speciel dag.

Mål: 6 x 6 cm

Bordkortene fremstilles i følgende materialer:

  • Birk kr. 15,-
  • Eg kr. 18,-
  • Valnød kr. 20,-
  • Sort silkemat akryl kr. 20,-

Der er en min. bestilling på 10 stk.

Se hele udvalget af bordkort HER

Leveringstiden er for det meste 2-5 hverdage + forsendelse, dog tages der forbehold for højsæson, hvor produktionstiden på personliggjorte produkter kan være op til 7 hverdage og hvor kunden i givet fald vil blive orienteret.

Spørgsmål til produkt, materiale, hasteopgave eller andet, så send gerne en mail til info@frkhansenside.dk

Beskrivelse

Bordkort er en uundværlig del af enhver stor fest. Kortene sørger for, at dine gæster kan finde hen til deres plads omkring bordet. Men de er også med til at sætte den rette stemning og skabe et flot udtryk på borddækningen.

Bordkort er med til at skabe et personligt præg til din næste fest, samt en mindeværdig oplevelse for dine gæster. Bordkort i træ og akryl er en smuk og unik måde at dække bordet med. Disse elegante bordkort kombinerer det rustikke og naturlige udseende af træ, med den moderne elegance af akryl, der straks fanger opmærksomheden.

Hvert bordkort er omhyggeligt skåret og lasergraveret med gæsternes navne, hvilket tilføjer et personlig touch til enhver bordopdækning. De personliggjorte bordkort sikrer, at navnene er tydelige og præcise hvilket gør det let for gæsterne at finde deres plads uden besvær.

Kombinationen af træ og akryl skaber en smuk kontrast, der tiltrækker øjet og tilføjer et strejf af elegance til ethvert arrangement. Træet tilføjer varme og charme, mens akrylet giver en glansfuld og moderne elegance.

Resultatet er en visuelt og stilfuld bordopdækning, der passer perfekt til alt fra dåb, konfirmation, fødselsdag, bryllup, reception eller bare til en afslappende sammenkomst.

Detaljerne i bordkortene gør dem ikke kun praktiske, men også dekorative på bordet. Bordkortene kan fungere som smukke souvenirs  eller minder for dine gæster, som de kan tage med sig hjem efter begivenheden. Bordkortet passer efterfølgene fint i en nøglering.

Træ er et naturligt og levende materiale, og der kan forekomme små overfladiske knaster og andre nuanceforskelle i produktet.

Produktet produceres på eget værksted i Danmark. Da det laserskæres kan der derfor forekomme en let brændt lugt, som dog aftager. På enkelte produkter kan der forekomme lette skygger fra laserskæringen.

Se øvrige bordkort HER

Servietterne på billederne er venligst udlånt af Fuglsanggard Festudlejning

Personliggjorte produkter er der ikke er retur- eller ombytningsret på, da det betragtes som en specialfremstillet vare.

Yderligere information

Skrifttype

Skrift 1, Skrift 2, Skrift 3

Materiale

Birk, Eg, Sort akryl, Valnød