ADVENTSKALENDER MED 4 SKUFFER OG RUDOLF GRAVERET

kr.249,00kr.324,00

Sjov og anderledes adventskalender, som kan bruges år efter år.

Adventskalenderen har kvadratiske skuffer og hvor der på hver af fronterne i skufferne er graveret en Rudolf til henholdsvis 1, 2, 3 og 4 søndag i advent.

Gør adventskalenderen helt unik ved at personliggøre den med gravering af navn eller tekst ovenpå selve kalenderen.

Kalenderen kan både vende vandret og lodret og der er monteret små øjer på bagsiden til ophæng

Kalenderen er lavet i lyst træ.

Størrelse: 9,2×34,7 cm

Skufferne indvendig måler 7,2 x 7,2 cm

 Se flere julekalendere HER

Spørgsmål til produkt, materiale eller andet, så send gerne en mail til info@frkhansenside.dk

Varenummer (SKU): CC575440-1 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

ADVENTSKALENDER MED 4 SKUFFER OG RUDOLF GRAVERET

 En adventskalender er en klassisk tradition, der gør ventetiden spændende og hyggelig og markerer nedtællingen til jul. Gør december ekstra magisk med vores fine adventskalender med Rudolf indgraveret på de 4 skuffer. Sjov og anderledes adventskalender med 4 skuffer. Kan enten hænges op eller sættes på hylde eller reol. Adventskalenderen kan snidt bygges ind i et julelandskab og derved være en del af julepynten.

Denne adventskalender kan gøres personlig med indgravering af navn eller tekst. Kalenderen er en unik og personlig gave, der skiller sig ud fra de almindelige, masseproducerede kalendere.

Skufferne kan fyldes med personlige gaver, chokolade, kreative ting eller beskeder, der passer præcis til modtageren. Kalenderen kan også være en del af en juletradition, hvor familien skiftes til at fylde skufferne med hemmelige overraskelser.  Adventskalenderen er en fantastisk gaveidé til både børn og voksne. Den kan gives som en tidlig julegave, der vil spreder glæde hele december.

Lille kommode af lyst træ med kvadratiske skuffer, der kan vendes, så kommoden vender enten vandret eller lodret.

 Se flere julekalendere HER

ADVENTSKALENDER 4 SKUFFER & RUDOLF graveres på egen værksted i Danmark. Da det lasergraveres kan der derfor forekomme en let brændt lugt, som dog aftager.

På enkelte produkter kan der forekomme lette skygger fra graveringen.

Træ er et naturligt og levende materiale, og der kan forekomme små overfladiske knaster og andre nuanceforskelle i produktet.

Personliggjorte produkter er der ikke er retur- eller ombytningsret på, da det betragtes som en specialfremstillet vare.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Gravering

,

Du kunne også være interesseret i...