WARNER’S SLOE GIN – 5 cl.

kr.50,00

Hva er bedre end en god gin – smag denne sloe gin fra Warners.

Passer glimrende ren med is eller sammen med Lemon Tonic.

5 cl.

Alk. 30%

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): gin01 Kategori:

Beskrivelse

I en 200 år gamle lade på Falls Farm i den maleriske landsby Harrington i England, finder du et fantastisk lille gin-destilleri. Her laves en række fantastisk aromatiske gin. De dyrker selv alle ingredienserne på gården, og vandet kommer fra gårdens egen naturlige kilde.

Warners Sloe Gin (tidligere Warner Edwards), emmer af slåenbær, som håndplukkes fra gårdens slåen buske. Bærene bliver tilsat Warners Dry Gin, før den bliver vandet ned (89%). Herefter får det lov at trække i en måned, før den vandes ned med kildevand og der tilsættes sukker.

Resultatet er en fantastisk dyb og frugtig gin, med en lækker underliggende sødme, som tilsammen giver en gin –  sprængfyldt med noter af slåenbær, kirsebær og mandel.

Botanisk profil; Frisk håndplukkede elderflower, enebær, korianderfrø, elderflower, kardemomme, sort peber, muskatnød, kanel, angelica rod, appelsinskal, citronskal samt en hemmelig ingrediens.

Duft

Slåen og kirsebær med blod appelsin, giver en saftig næse med lidt sødme og en svag sur note

Smag

En vidunderlig tyk fornemmelse med brombærsyltetøj og lidt muskatnød. Kanel blandes med lidt sød orange for at give en virkelig god oplevelse

Eftersmag

Finishen er lang med mørk chokolade, enebær og lidt sødme, som holder sig forsigtigt på ganen

 

Yderligere information

Vægt 0,1 kg